Tammikuun kuulumisia

Tammikuu lähestyy loppuaan ja vielä ehtii toimittamaan hanke- ja tukihakemuksia Hyrrän kautta, mikäli haluaa ne käsiteltäväksi jo seuraavaan helmikuiseen hankekokoukseen. Seuraava hankekokous pidetään siis helmikuun 16. päivä, johon halutut hakemukset tulee toimittaa sähköisesti Hyrrän kautta viimeistään 1.2. mennessä. Toimiston väki auttaa tarvittaessa hakemuksen täytössä.

Nuoriso- ja Yhteisö-Leader-tukien hakujaksot päättyvät helmikuun lopussa, eli helmikuun loppuun mennessä saapuneet hakemukset käsitellään heti maaliskuun alussa. Myös Bisnes-Leaderin haku on auki.

Tämän vuoden hakemuksia koskevat samat säännöt kuin aiempinakin vuosina. Säännöt löytyvät Rieskan nettisivuilta. Jo aloitetut tai tänä vuonna alkavat hankkeet voivat jatkua normaalisti vuoden 2024 loppuun saakka, muistaen mahdollisen lisäajan hakeminen. Uudesta toimintakaudesta tiedotetaan sitä mukaan, kun suunnitelmat etenevät. Alueen asukkailla ja toimijoilla on vielä mahdollisuus vaikuttaa tulevan toimikauden suunnitteluun.

Mahdollisista uusista rahoitetuista hankkeista tiedotetaan Rieskan ajankohtaisissa seuraavan helmikuisen kokouksen jälkeen! Myös Rieska-Leaderin hallituksen jäseniin pääset tutustumaan Rieskan Instagramissa ja Facebookissa tulevina viikkoina.